Kedves Újratervező!

Lehet másképp, megmutatjuk hogyan.

Kidolgoztunk és hosszasan teszteltünk egy Magyarországon egyedülálló önismereti programot, ami az Újratervező nevet kapta a tűzkeresztségben.

Olvass tovább a részletekért!

A jelen

Minden jelenbeli feladatunk, problémánk, elakadásunk összefügg az életünk több területével is. 

 • Régóta egyedül vagy és nem találod a párod?
 • Mindig zátonyra futnak a párkapcsolataid?
 • Állandóan csak harmadik vagy?
 • Nem érted, miért nem működik szüleiddel vagy gyermekeiddel a kapcsolatod? 
 • Úgy érzed, minden a te válladat nyomja a családban? 
 • Folytathatnánk a sort az elismerés vagy figyelem hiányával. 
 • Netán azzal a nyomasztó érzéssel szembesülsz, mintha az egész világ téged hibáztatna, állandóan, mindenért? 
 • Elgondolkodtál már azon, miért nem becsülnek meg, vállalnak fel? 
 • Vagy ott az állandó kardinális kérdés a párkapcsolat, ha van azért, ha nincs akkor azért. 
 • Folyamatosan agyalsz, rosszul alszol, megjelenik az agresszió az életedben, vagy a halogatás a társad a türelmetlenséggel karöltve? 
 • Szétmar a lelkiismeretfurdalás, hogy képtelen vagy beosztani az idődet, és így egy rohanás az életed. 
 • Az is lehet, hogy a pénzzel állsz hadilábon, kifolyik a kezed közül, vagy például a vállalkozásod nem tud egy bizonyos szint fölé emelkedni.

Dönteni vagy nem dönteni, ez itt a kérdés

Hajlandó vagy változtatni az életeden azért, hogy végre más eredmények szülessenek, mint eddig? Vagy maradsz a jó öreg módszer mellett, és besöpröd a szőnyeg alá, hisz jól van az úgy, mert te úgysem érdemelsz jobbat, mert úgysem vagy fontos senkinek, és a kitűzött céljaid is messzire elkerülnek.

Az első lépések

Minden úgy kezdődik, hogy elérkezik a pillanat, ami egy erős érzés, ez pedig a döntés a változtatni akarás mellett. Ezenkívül a felismerés, hogy ez márpedig egyedül nem megy és NEM, nem dől el fejben! Ami első körben vár rád, az egy ismerkedős beszélgetés, aminek első húsz percében felmérjük, működik-e köztünk a kémia, mi is mesélünk részletesen az Újratervező programról. Ezt követően eldöntheted, hogy az általunk kínált út-e a számodra legmegfelelőbb.

Miről szól az Újratervező?

Azokat a problémákat, elakadásokat gyűjtjük össze egy helyre, amik téged a jelenben a legjobban feszítenek. Ezeket az első beszélgetésünk alkalmával tárjuk fel közösen. Kvázi egy útmutató menetrendet rakunk össze, ami téged a legmesszebbre képes vezetni egy jobb, sikeresebb, boldogabb önmagad felé. A sorrendet viszont, nem mi döntjük el, hanem egy speciális teszt segítségével a lelkedre bízzuk a felállítását. Ezt követően egy újabb teszt arra is választ ad, hogy melyik témára melyek a legmegfelelőbb módszerek, amik a legjobban támogatnak, azt is, hogy hány alkalomra van szükség ezekből a tartós eredményért.

Mitől különleges az Újratervező programunk?

Elsősorban attól a szemléletmódunktól, hogy nincs egyetlen mindenható módszer és szakember sem. Ez azt jelenti, hogy elismerjük a kompetenciánk határait, és mindig azt a módszert és szakembert ajánljunk, aki neked a legtöbbet tudja adni, adott helyzetben, problémával kapcsolatban és beleteszteljük a menetrendedbe.

Összegyűjtöttük a területükön kiváló szakembereket, és egy csapatként állunk rendelkezésedre.

Nagyon sokszor hangsúlyozzuk, - és úgy tűnik nem lehet elégszer - hogy az önismereti munka egy folyamat. Itt nem lehet megúszásra játszani, vagyis lehet, csak nem érdemes. Így egy folyamat és Önmagad mellett köteleződsz el, nem pedig egy alkalom vagy módszer, esetleg segítő mellett.

Miért jó neked az Újratervező?

 • Rendeződnek a családi viszonyok, megszűnnek a feszültségek az emberi kapcsolataidban
 • Leteszed mások terheit amit magadon cipelsz, és megtapasztalod milyen a saját életedet élni
 • Helyreáll az önértékelésed
 • Megtanulsz lelkiismeretfurdalás nélkül NEM-et mondani
 • Javul az életminőséged
 • A számodra legmegfelelőbb módon rendeződik a párkapcsolatod
 • Képes leszel kikapcsolódni, megélni a pillanatokat, lelassítani az időt
 • Nyitottabbá válsz a világra, képes leszel új, minőségi kapcsolatokat építeni
 • A lelki rész mellett a testi és a szellemi rész is helyet kap, úgymint a számodra legmegfelelőbb táplálkozás, súlyproblémák, testi tünetek lelki okai
 • Feloldódnak azok az akadályok, amik távol tartják tőled a pénzt
 • Megszűnnek azok a gátló tényezők, amik a sikered útjában állnak
 • Rengeteg időt spórolunk meg neked azzal, hogy szakembereink egy helyen elérhetőek
 • Amíg zajlik az új mintáid kialakítása, és beérnek a változások, addig is reggelente fel kell kelni, el kell menni dolgozni, szülőként is helyt kell állni, és nem mondhatod azt mindenkinek, hogy “Bocs épp egy folyamatban vagyok, hagyj békén!” - így mi végig fogjuk a kezedet, és elérhetőek vagyunk, de fontos, hogy mindezt ön és környezetvédelmi üzemmódban tedd.

A számok

Az első lépések után elkezdjük közösen összeszedni azokat a jelenbeli problémákat és feladatokat, amiben a segítségedre lehetünk. Egy ilyen Újratervezős beszélgetés 60-90 perc, ami csak és kizárólag rólad szól. Ennek az ára 10 000 forint, melynek az 50%-át a programod utolsó kezeléséből levonjuk. 

Türelmetlenek - Figyelem!

Bármennyire is szeretnénk azt mondani, hogy van varázs pálcánk és csillámporunk, amit suhogtatva, szórva azonnal a helyére kerül minden az életedben, el kell szomorítsunk - Nincs!

Pontosan tudod, hogy az életben minden szépen, a maga idejében érkezik, például nem lehet előbb egyetemre menni, mint óvodába. Szeretjük azt képzelni, hogy nekünk minden, és azonnal jár, de a felnőtt élet azért rendszeresen az orrunk alá dörgöli, hogy ez nem egészen így van. Megismerni önmagunkat, rálátni arra, hogy mit miért teszünk és mindezen, hogy lehetne változtatni már önmagában nem egy rövid, időszakos vállalkozás. Ez egy életforma, aminek a legnagyobb nyertese te leszel, és már az első pillanattól te vagy.

Tudjuk, hogy mindez csak lépésről lépésre épülhet fel, nem lehet azonnal megváltoztatni mindent, mert azt az egonk nem szereti, és nagy előszeretettel szabotálja is.

Dönts végre Önmagad mellett!

Amennyiben idáig jutottál az olvasásban, az azt jelenti, hogy életed mérföldkőhöz érkezett, és eljött az idő, hogy saját magadra helyezed a fókuszt, nem önzőségből, hanem mert végre egy kiegyensúlyozott, boldog, és mosolygós embert akarsz látni reggelente a tükörben, aki igenis önmagáért szerethető.

Ezért mindenképpen legyél magadra nagyon büszke, mert segítséget kérni, elfogadni, majd élni is vele a legbátrabb dolog. Az pedig, hogy mi kísérhetünk utadon, nekünk szavazol bizalmat, külön megtisztelő, és kérjük engedd meg, hogy ezzel a teljesen egyedülálló módszerrel segíthessünk téged egy minőségibb élet felé.

Jelentkezem a programra

Add meg az adataidat, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

.